JustMetin
Pentru o vizualizare mai buna pe JustMetin te rog INREGISTREAZATE !

[DEDICATO] InfinityMetin OLD

In jos

.... [DEDICATO] InfinityMetin OLD

Mesaj Scris de imold la data de Vin Aug 03, 2012 5:48 am

[DEDICATO] InfinityMetin OLD Logooldinfinitymetin
[DEDICATO] InfinityMetin OLD Banner%284%29
[DEDICATO] InfinityMetin OLD Divisore1

Premisă
Suntem aici pentru presentarea noului server Infinitymetin, al doilea mai precis. Acest server a fost creat pentru cererile voastre, care au condus la deschiderea acestui stil vechi de server fantastic. Am ascultat la toate sugestiile, întrebările dumneavoastră şi prin cele pe care le-au creat de-al doilea copil, InfinityMetin old. Evident, voi descrie numai serverul, fiind stil vechi, nu avem prea mult de descris ... "E la fel cu Metin2, dar există avantaje în joc: multe lucruri utile la NPC-urile din joc (vezi imaginea de mai jos), am crescut rata de experienta pentru a vă ajuta în cresterea personajului etc…, şi se ştie că o armă +7 sau +8 poate face diferenţă. Sperăm că munca noastră este apreciată, ne place să lucram pentru divertismentul dumneavoastră în-joc si pentru competiţie. Acest server a fost construit pentru a fi durabil, plin de competiţie, comerţ între jucători, interesanta urcarea in turn ..” Pe scurt, la fel ca Metin2 vechi original, plin de emoţie, pline de aventura, plin de războaie!
Link-uri

oldinfinitymetin.net/forum/index.php?/index /
oldinfinitymetin.net/forum/
Download
oldinfinitymetin.net/forum/index.php?showannouncement=17 /

[DEDICATO] InfinityMetin OLD Divisore1


Lista de personal:


[GF]IlSanto: Ei bine, ce să spun, creatorul la tot. Idealistul InfinityMetin, cel care decide, planuri şi coordonate .. Nimic de spus, o persoană responsabilă pe care l- am respectat din prima zi de cand mi-a cerut a lucra pe Infinitymetin serverul vechi.
[GA]PhiLL: Developer in tot ... Acesta pune în aplicare ceea ce zice GF, care se ocupă cu Lua, un pic de Py, o mulţime de implementari 3D şi servere de baze de date, server-side de protecţie, mapper şi tot ce este legat de serverul de sine.
[SGM]Fresh: Ajutor în joc şi ajută la serverul, partea de design si grafica, o altă persoană mare, care ajută întotdeauna şi în fiecare moment.
[GM]Torch: In timpul stabilit pe forum, controlează jocul, raspunde la Pvt (mesaje private), pedepseste pe cei care încalcă regulile. Responsabil şi într-adevăr o persoană fantastica.
[GM]Passion: In timpul stabilit pe forum, controlează jocul, raspunde la Pvt (mesaje private), pedepseste pe cei care încalcă regulile. O fata foarte distractiva, care ii place sa distreze jucatorii.
[GM]Nicholas: In timpul stabilit pe forum, controlează jocul, raspunde la Pvt (mesaje private), pedepseste pe cei care încalcă regulile. O persoana foarte responsabila si simpatica.
[BA]f107: Administratorul nostru de forum, face tot ce ii cerem pentru forum, pentru a a va distra si acolo.[DEDICATO] InfinityMetin OLD Divisore1


Informaţii generale de Server:

Rate

50x exp
50x drop
50x yang


UP Fierar (Sansa imbunatatire iteme la fierar):

-pana la +6 100% si fara item de up
- De la +6 la +7 25% cu item
- De la +7 la +8 20% cu item
- De la +8 la +9 15% cu item


Obiecte iniziale ( de inceput):

- Arma basilara+9
- 100 Mantelli coraggio (Mantia curajului)
- 200 pozze grandi rosse (poţiuni roşii mari)
- 200 pozze grandi blu (poţiuni albastre mari)
- 10 pozze viola x60 velocità (poţiuni violet x 60 de viteză)
- Scarpe del vento ( papuci de vant)
- Cavallo Principiante livello 1 (Cal începător (nivelul 1)


[DEDICATO] InfinityMetin OLD Divisore1


Alte chesti de stiut:

Limba in server (server side)

- Italiană
- Engleză


Dottrina (Deprecierea deprinderilor)

- Se poate schimba ca pe oficial, până la lv 30 la bătrână


Misiuni cal

-- Misiuni cal: 1-11 se pot face una după alta cu o rată de succes de 100%
- Misiuni cal expert, se pot face la fiecare 2/3 ore


Misiuni biolog

- Misiunile până la lvl 60 se pot face fără întreruperi
- Misiunile de lv 70-80: Pauză de 3 ore între obiecte

Script folositoare in game

- Teleporter Universale (lato pergamene)
-Fierar, creatia Metallo Magico de 40 argille

[DEDICATO] InfinityMetin OLD Divisore1


Npc din game
NPC de pe acest server au fost concepute pentru avea une joc captivant şi durabil, iniţial, nu va puteti bucura de toate elementele cumparabile pe care le vând, dar pe măsură ce creşte capacitatea dumneavoastră de joc, bani şi pricepere, le puteţi folosi. Imaginile de mai jos arata ce contin NPC-uri.
[DEDICATO] InfinityMetin OLD Npcrn

Ghid la droppurile cele mai frecvente
- Papirusul consacrat (pergament binecuvantat) sunt droppabile în toate hărţile, tot timpul. Drop acceptabil pentru un comerţ mare între jucători. Amintiţi-vă că, chiar şi negustor NPC are un preţ mare pentru cei care au cu adevărat nevoie de el urgent şi nu pot găsi oriunde în altă parte.
- Cărţi de îndemânare cad în pietrele Metin, în toate cantităţile de 1/3 pentru fiecare Metin. Evident, pietrele au fost majorate în hărţile ca desert şi altele. Sunt disponibile 2 ch-uri de acum, cu creşterea jucătorilor va trece la 4.
- Piatra suflet droppabile la pietrele Metin, rareori in satul 2, de obicei de la Metin umbrei. De asemenea, se gasesc si in cufere cum e normal sa fie.
-Metalul magic se puate gasi in anumite cufere, 3 in coferul din turn, 1 di celalalte si se mai poate face la fierar aducandui 40 bucati de argila.
- Marmură binecuvântată, pentru al 5-lea bonus, cad la Orci negrii.
- Scoicile cad în templu, la alţi fanatici, şi în pădurea roşie de la lvl 86.
- Pietre sunt droppabile in Metin, tot de la +2 la +4, chiar mai mult decât unul la un moment dat. Amintiţi-vă că aveţi pietre +3 de la negustor la preţul mediu.

[DEDICATO] InfinityMetin OLD Divisore1

Droppurile de arme şi armuri
- Armi 65 droppabile in padurea rosie de la monstri si metin lv mare.
- Arme lvl 30 +0 de la pietrele Metin dinsatul 2.
- Arme lv 70 de la Millewar (Miria) celebru camp cu şerpi, sau Valea Giants (Valea Gigantilor).
- Arme lv 80 epice se pot crea din armele lv 65, +9 si un element disponibil in Atlantis (v3 sau v4).
- Armura lv 48 droppabile in templu, amintiţi-vă că există, de asemenea, armura la comerciant.
- Armura lv54, lv 61, droppabile pădurea rosie.
- Armura droppabile de lv 66 in padurea rosie de la lv 86 sau millewar (Miria), sau in turn la etajul 9.
 -Armurile lv 80 se pot face din cele de lv 70+9 si un obiect din Atlantis (v3 sau v4).

Arme şi armuri în joc
Ei bine, ce sa zic ... Sunt arme fantastice şi armuri de pe Metin2 de bază. Arată, de asemenea, la fel, pentru a înţelege cel ce nu a jucat acest joc, ceea ce este. Armele sunt standard, ceea ce vreau să spun: valorile Metin. Acelaşi lucru se aplică la armura. Aici este ecranul ...
[DEDICATO] InfinityMetin OLD Armi80

[DEDICATO] InfinityMetin OLD Armi75

[DEDICATO] InfinityMetin OLD Armatureboy66

[DEDICATO] InfinityMetin OLD Armaturegirl66

[DEDICATO] InfinityMetin OLD Armature80

[DEDICATO] InfinityMetin OLD Armature80girl
[DEDICATO] InfinityMetin OLD Divisore1


Mounts întunecati (Mounturi întunecate)

Aici sunt mount-urile pe care le puteţi obţine în joc, au bonusuri specifice (egale cu cele de pe metin2.ro). Am ales acesti 4 cai, deoarece, în opinia noastră, sunt cele mai bune .. Si pentru bonusuri si pentru grafica.Nivelul pentru aceste mounts este de 20, şi sunt valabile pentru 30 de zile. Două dintre acestea dau 10% Lovitura critică şi 20% puternic împotriva monştrilor. Aici aveti niste imagini.
[DEDICATO] InfinityMetin OLD Cavalcature_finite[DEDICATO] InfinityMetin OLD Divisore1

Hărţi vechi ale Infinitymetin
Turnul demoniac (turnul demonilor)
Turnul demonilor, cea mai convingătoare hartă din Metin2. Totul pentru tine!
[DEDICATO] InfinityMetin OLD Torredemoni
Atlantis (V3)
Atlantis, harta finală, încă închis pentru voi pentru a avea posibilitatea de a o pune în aplicare bine şi fără bug-uri. Intro saptamana va fi deschisa(chiar daca nu cred ca veti avea nevoie inca de ea Very Happy)
[DEDICATO] InfinityMetin OLD Atlantide
Catacombe
Catacombele, ultima harta de metin2, va fi implementata dupa ceva timp, dupa cum nu ati putea oricum intra in ea ca are intrarea la un lv destul de mare.
[DEDICATO] InfinityMetin OLD Catacombedeldiavolo


[DEDICATO] InfinityMetin OLD Divisore1

Multilingvism pe old InfinityMetin
Ca şi pentru primul nostru server InfinityMetin, vă oferim posibilitatea de a alege limba cu care să jucaţi. Să vă explic mai bine, la prima voastră conectare vă va întreba în ce limba vreţi să jucaţi(italiană sau engleză). Toate misiunile şi NPC-urile vor fi în limba care o alegeţi. Dacă nu mai doriţi limba engleză, puneti doar cheia în depozit. Pentru a facilita o traducere mai bună, personalul a pus la dispoziţie un client de descărcare în limba engleză de pe site. Sunt anexate imagini pentru o mai bună înţelegere.
[DEDICATO] InfinityMetin OLD Screen_inglese

[DEDICATO] InfinityMetin OLD Banner%284%29


Evenimente si olimpiade
Asa cum este utilizat pe infinitymetin (primul server), si aici vor fi evenimente interesante şi Jocurile Olimpice. Evenimentele vor fi diferite si in fiecare zi. Regatul castigator se va bucura de exp majorata de o zi sau mai mult. Cu timpul voi pune niste imagini ca sa vedeti, dar pentru acum ma voi limita a va le descrie.
-Cucerirea regatelor, in care fiecare regat va avea o statue de protejat, deci fiecare regat va trebui sa atace statuia atversara si va trebui sa sio apere pe propria. Regatul care va ramane cu statuia va castiga.
-Un eveniment clasic este OX.
-Un eveniment fuarte folosit de noi este “find the GM” ( gaseste GM-ul), care se va ascunde intro harta si va da 3 indicii, cine il gaseste castiga.
-Alte evenimente clasice sunt, turneuri pvp, dublu sau oneshot.

Conclusie
Sperând că server-ul vă va încânta, staff-ul InfinityMetin vă urează distracţie plăcută. Dacă aveţi sugestii, critici pentru a îmbunătăţi server-ul, scrieţi-ne aici sau în PM. Noi vă vom asculta.

imold
Level 1
Level 1

Bara Warn : [DEDICATO] InfinityMetin OLD 10010
Mesaje : 1
Popularitate : 0

Sus In jos

.... Re: [DEDICATO] InfinityMetin OLD

Mesaj Scris de InSide* la data de Mier Sept 19, 2012 5:53 am

Frumoasa descriere, succes cu el!


[DEDICATO] InfinityMetin OLD 2vadxsg - JustMetin Administrator
[DEDICATO] InfinityMetin OLD 42232 - Fan RObotzi
[DEDICATO] InfinityMetin OLD 22355t - YouTube User
[DEDICATO] InfinityMetin OLD 36499 - Metin2 Player
[DEDICATO] InfinityMetin OLD 31622y - FireFox User
[DEDICATO] InfinityMetin OLD Utorent - uTorrent User
[DEDICATO] InfinityMetin OLD Userd - Music User
[DEDICATO] InfinityMetin OLD 25563 - PhotoShop CS4 User
Ma cauiti ? Da add la YM : inside.samp ! Nu dati add ca sa ma intrebati ce fac cum fac alti ...
InSide*
InSide*
Administrator
Administrator

Bara Warn : [DEDICATO] InfinityMetin OLD 10010
Mesaje : 303
Popularitate : 7
Varsta : 24
Localizare : Galati

https://justmetin.forumeiros.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum